Morava - podoblast Mikulovská, Strana 4
Nejprodávanější

Tramín červený patří mezi nejstarší známé odrůdy vinné révy a stojí u zrodu mnoha tradičních evropských odrůd. Díky své výrazné aromatice se v našich podmínkách pěstuje s velkým...

Skvělý moravský Vlašák, který nějakou dobu uzrával i v láhvi, aby pak potěšil svou mineralitou a příjemnou kyselinkou vaše chuťové buňky. Ať už samotný nebo ve společnosti...

Pálava je jednou z nejžádanějších odrůd u nás, vznikla v roce 1953 v šlechtitelské stanici ve Velkých Pavlovicích zkřížením Tramínu červeného a Müller Thurgau. Její jemná...

Ryzlink rýnský je jednou z nejušlechtilejších odrůd révy vinné. Dává komplexní, plná vína, která jsou často předurčená k dlouhému zrání na láhvi.Zelenkavá barva se zlatými...

Rulandské šedé je starobylá pravděpodobně burgundská odrůda révy vinné vzniklá spontánní pupenovou mutací odrůdy Rulandské modré. Hrozny této odrůdy mají načervenalou barvu,...

Ryzlink rýnský je jednou z nejušlechtilejších odrůd révy vinné. Dává komplexní, plná vína, která jsou často předurčená k dlouhému zrání na láhvi.Světle žlutá barva se zelenými...

Jedna odrůda, dlouhá macerace a následné zrání v různých moravských sudech. Víno zlatavé barvy s vůní čerstvě pokosené louky a náznakem dřeva. Chuť je krémová s hřejivým závěrem.

S Chardonnay ve výběru z bobulí se nesetkáváme často. Znamená to, že hrozny měli při sběru cukernatost více než 27°NM. Žlutá barva se zlatými odlesky. Bohatá vůně kandovaného...

Víno tmavé barvy s vyšší viskozitou, intenzivní vůně borůvek a hořké čokolády. Chuť dlouhá s hřejivým nástupem a dochutí sladkých taninů.

Pálava patří mezi nejoblíbenější odrůdy u nás. Byla vyšlechtěná v roce 1953 v šlechtitelské stanici ve Velkých Pavlovicích a to z odrůd Tramín červený a Müller Thurgau. Zlatá...

Pálava je aromatická odrůda vyšlechtěná v České republice, která získává čím dál větší oblibu nejen u nás, ale i v zahraničí. Právě klimatické podmínky ČR dávají aromatickým...

Toto ušlechtilé cuvée z Ryzlinku vlašského a Ryzlinku rýnského zrálo tradiční metodou v hliněných amforách, tzv. kvevri.