suché, Strana 3

Skvělý moravský Vlašák, který nějakou dobu uzrával i v láhvi, aby pak potěšil svou mineralitou a příjemnou kyselinkou vaše chuťové buňky. Ať už samotný nebo ve společnosti...

VOC Znojmo Sauvignon Blanc – Vůně nabízí angrešt, rybíz a decentní náznak černého pepře. Chuť je plná, extraktivní a minerální.

VOC Znojmo Veltlínské zelené se zářivě zlatožlutou barvou, je již ve vůni velmi komplexní a bohaté veltlínské s jemnými tóny vyzrálého žlutého melounu a ananasu, na jazyce je...

Rulandské šedé je starobylá pravděpodobně burgundská odrůda révy vinné vzniklá spontánní pupenovou mutací odrůdy Rulandské modré. Hrozny této odrůdy mají načervenalou barvu,...

Jedna odrůda, dlouhá macerace a následné zrání v různých moravských sudech. Víno zlatavé barvy s vůní čerstvě pokosené louky a náznakem dřeva. Chuť je krémová s hřejivým závěrem.

Pálava patří mezi nejoblíbenější odrůdy u nás. Byla vyšlechtěná v roce 1953 v šlechtitelské stanici ve Velkých Pavlovicích a to z odrůd Tramín červený a Müller Thurgau. Zlatá...

Toto ušlechtilé cuvée z Ryzlinku vlašského a Ryzlinku rýnského zrálo tradiční metodou v hliněných amforách, tzv. kvevri.

Ryzlink rýnský je jednou z nejušlechtilejších odrůd révy vinné. Dává komplexní, plná vína, která jsou často předurčená k dlouhému zrání na láhvi.Světle žlutá barva se zelenými...

Ryzlink rýnský se řadí mezi ty nejvybranější odrůdy vinné révy. Charakterizuje ho komplexní chuť a plnost, často se doporučuje k dlouhodobé archivaci.Zlatá barva, vyzrálé aroma...

Veltlínské zelené jse řadí mezi tradiční rakouské odrůdy. Díky historickému spojení obou zemí, se začalo pěstovat také na Moravě.

Sauvignon pochází z Francie z oblasti Bordeaux a k nám se dostal v 16. století společně s Habány.

Víno se rodí v hliněných amforách, které jsou zakopány v našem Kvevri housu v Bulharech. Hrozny se do nich ručně pomelou a zrají v kvevri minimálně 6 měsíců.